Бутиковият хотел  е най-добрият 5-звезден хотел на Балканите за 2022 година. Върховото

...
Бутиковият хотел  е най-добрият 5-звезден хотел на Балканите за 2022 година. Върховото
Коментари Харесай

5-звезден лукс и класа: The Emporium Plovdiv е най-добрият бутиков хотел на Балканите и у нас

Бутиковият хотел  е най-хубавият 5-звезден хотел на Балканите за 2022 година . Върховото отличие на Балканския алианс на хотелиерите /БАХА/ бе връчено на блестяща гала на  Международното туристическо ревю в Нови Сад. По време на форума хотелът бе показан не просто като визитка на Пловдив, а като международен знак за първокласно туристическо преживяване в един от най-древните живи градове .
Прочетете още
Хотелът се изкачи на върховата стълбица на пазар с над 55 милиона души на Балканите и е селектиран всред хиляди места за настаняване. Организатор и хазаин на състезанието е Алианса, който сплотява националните хотелиерски и ресторантьорски асоциации на България, Северна Македония, Сърбия, Румъния, Босна и Херцеговина, Черна гора, Албания и Косово. The Emporium Plovdiv стана мизансцен и за филм, отдаден на Пловдив, който беше излъчен по време на Туристическото ревю. 



, който съчетава историческия и архитектурен дух на Пловдив с разкош в дизайна и новаторски смарт технологии, затвърди влиятелното отличие и на родните хотелиерски и ресторантьорски Оскари на БХРА . На гала в София тази седмица хотелът бе разгласен за „ Най-добър петзвезден бутиков хотел в България за 2022 година ”.

Звездната статуетка на БХРА бе връчена от Стефан Янев на изпълнителния шеф Павел Панчак.  

„ За нас е голямо наслаждение да сме тук. От това място желая да изразя своята благодарност към екипа на The Emporium Plovdiv , който вложи огромни старания, с цел да удовлетвори нашите посетители. Искам също по този начин да изразя благодарности към вложителя Бойко Качулев за това, че ми гласоподава доверие да бъда изпълнителен шеф на този хубав хотел “, поздрави Панчак от трибуната.



Признанията за звезден триумф на The Emporium Plovdiv дават освен експертните препоръки на БХРА и БАХА, само че и всички гости, докоснали се до атмосферата на пловдивската емблема. Не инцидентно хотелът към този момент носи справедливо купата „ Най-добър 5-звезден бутиков хотел на Балканите “ и в една от най-популярните международни платформи за .

Престижното добро име, което е неразделна част от образа на впечатляващата бутикова дестинация, се добавя и от очебийно високата оценка, дадена от гостите на The Emporium Plovdiv за класата и първокласния престой. 5-звездното архитектурно украшение дава на посетителите си 61 стаи и жилището, в които са внедрени най-модерните смарт технологии, единствения по рода си Champagne Bar & Cocktail Lounge, гурме ресторант, панорамни зони за отдих, фитнес, както и 3 конферентни зали, осигуряващи най-високо равнище на бизнес срещи.



Дипломите и златните оценки към този момент красят забележителния интериор на хотела, а блестящи фрагменти от интериора и екстериора станаха най-желан декор за фотоси на известни персони. 

Torro Grande още веднъж на върха дружно с The Emporium Plovdiv


Ресторантът Torro Grande получи две върхови оценки за професионални достижения от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Torro Grande е приет за „ Най-добър новаторски ресторант на 2022 година “ и „ Най-добър суши ресторант на 2022 година “ .

Ресторантът от дълго време е спечелил и най-придирчивите клиенти измежду жителите и гостите на Пловдив. Той е едно измежду топ дестинациите за кулинарно прекарване, за бизнес обеди и вечери, за фамилни тържества и специфични моменти. Освен с отлична кухня и голямо многообразие от блюда за най-изтънчения усет, Torro Grande се отличава и с елегантен комфорт и жанр.

Обслужването е на международно равнище и не инцидентно ресторантът се е трансформирал в най-предпочитана локация за чужденци от целия свят, пристигнали под тепетата.

Годишните награди за хотелиерство и ресторантьорство бяха връчени на шефовете на ресторанта Мария Чолакова и Любомир Кръстев, които благодариха на целия екип за професионализма. 

В неповторима симбиоза The Emoporium Plovdiv и Torro Grande дават нов живот на някогашния РУМ „ Евмолпия “, който е измежду емблематичните здания на Пловдив. Архитектурното великолепие, непокътнатите достоверни фасади, високотехнологичната модерност и високи стандарти за облекчаване на клиенти са се преплели, с цел да основат един чисто нов артикул, който пази в себе си духа на хилядолетната история на Пловдив и гради новото бъдеще на Пловдив като един от най-хубавите градове за живеене и посещаване.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР